Tuin en Groenservice - Henri Jansen
Aanleg
 
Bij de aanleg van de tuin komt het een en ander kijken. Mogelijk moet uw oude tuin eerst geruimd worden.
Tuin en Groenservice Henri Jansen zorgt voor een zorgvuldige ontmanteling van uw oude tuin en de afvoer van het vrijkomende afval naar erkende verwerkingsbedrijven. Ook voor het kappen en  verwijderen van bomen bent u bij Tuin en Groenservice Henri Jansen aan het juiste  adres.
 
Na het opschonen van uw tuin komt het grondwerk aan bod, zoals het uitgraven van bestratingscunnetten en waterpartijen maar ook het spitten van gazon en beplantingsvakken. Een secuur werk waar vakmanschap vereist is.
 
 

De opbouw van een nieuwe tuin laat zich nu duidelijk zien door het aanbrengen van oa  bouwkundige elementen en zaken als verlichting en beregening.
 
Bestratingen zijn een belangrijk onderdeel in een tuin. Deze kunnen modern en strak zijn, maar ook sierlijk en authenthiek zoals oud gebakken waaltjes.
 
 
 
 

Ook voor bouwkundige elementen zoals muurtjes en bakken is Tuin en Groenservice Henri Jansen uw vakkundige partner.
 
Een fraai gemetselde natuurstenen muurtje.

Een strakke Linea bloembak met ingepaste waterton.


                          Een pergola perfect ingepast in                                             aanwezige beplanting.
 
Zie hoe een relatief kleine aanpassing in de tuin een huis een vriendelijker uitstraling kan geven.

In  beplantingen is Tuin en Groenservice Henri Jansen zeer sterk. Door met grote kennis de juiste plantensoorten toe te passen wordt er een functionele en attractieve tuin gecreëerd met een mooie uitstraling.


beplantingen die goed op elkaar zijn afgestemd

 
 

                         Het opnieuw opzetten van een planten border.Als uiteindelijk een gazon en beplantingen zijn aangebracht is er voor u een tijd van genieten aangekomen.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint