Landelijke tuin
Vijver en veranda
Voortuin
Gazon met beplanting rondom
Achtertuin met gazon en beplanting

Een ontwerp laten maken

Wilt u graag uw tuin veranderen of aanpassen, maar heeft u geen idee welke richting u op wilt? Tuin en Groenservice gaat samen met u aan de slag! In een persoonlijk gesprek achterhalen we welke stijl het beste bij u past, de soort bestratingen, of u een waterpartij wilt, verlichting, beregening, maar vooral ook welke beplantingen.

Tuin en Groenservice helpt u graag verder met het verwezenlijken van uw plannen en geeft graag advies over de mogelijkheden. 

Door gedegen vakkennis en jarenlange ervaring kan ik u verrassende ideeën voorleggen. De basis van een mooie tuin is immers een goed ontwerp!

Met het unieke tekenprogramma Tekenjetuin van GarDsign laat ik u zien welke mogelijkheden er zijn en geef ik u middels 3D een complete tuinbeleving.

Kosten voor een ontwerp. 

Het ontwerpen en het doornemen van een ontwerp vergt tijd en aandacht. Het moet immers een doordacht plan zijn waarin alles onder de loep genomen moet worden. Afhankelijk van de grootte, de wensen en situatie neemt dit meer of minder tijd in beslag.

 

Wellicht heeft u al goed nagedacht hoe u uw tuin wilt aanpassen  en hebt u uw wensen en ideeën al in kaart gebracht.

Tuin en Groenservice Henri Jansen maakt gebruik van een uniek tekenprogramma waarmee u als tuinliefhebber zelf aan de slag kunt.

Heel eenvoudig en met makkelijke tools kunt zelf een opzet maken waarna u uw ontwerp door ons kunt laten beoordelen. Start met tekenen

Meldt u aan en ga direct van start.

U kunt direct beginnen met schetsen, verplaatsen, vergroten en verkleinen van alle elementen die u een plekje in uw tuin wilt geven. Laat uw creativiteit de vrije loop en zie de eindeloze mogelijkheden van tekenjetuin®. Bekijk planten en bomen in de uitgebreide plantenencyclopedie en bekijk de schaduw werking in uw tuin. Met de 3-D functie krijgt u een optimale beleving van uw tuinontwerp.

Opslaan en downloaden van uw ontwerp zijn gratis en zo gepiept zodra u ingelogd bent. Pak uw opgeslagen ontwerp er bij om verder te schetsen of om anderen te laten zien. 

Natuurlijk kunt u hierbij professioneel advies vragen bij uw tuinvakman van Tuin en Groenservice Henri Jansen.

Is uw ontwerp compleet? Dan is het tijd voor de uitvoering. Tuin en Groenservice Henri Jansen bespreekt graag met u de vele mogelijkheden. Van zelf uitvoeren tot zorgeloos alles uitbesteden.

Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.