Landelijke tuin
Vijver en veranda
Vijver landschapstuin
Bloeiend border
Bloeiende Pergola

In-lite Tuinverlichting

Een mooie tuin bestaat uit verschillende onderdelen zoals bestratingen, grasvelden, plantenborders, bomen en ook waterpartijen. Verlichting wordt hier vaak vergeten en dat is jammer. Licht kan een tuin in het donker juist iets magisch geven, want juist het donker maakt licht speciaal.

Licht zorgt ervoor dat jouw tuin op magische wijze tot leven komt in het donker. 

'Tuin en Groenservice Henri Jansen' laat ook uw tuin in het donker tot leven komen met het verlichtingsconcept van In-Lite. Een uniek systeem dat eenvoudig aan te leggen is en flexibel aan te passen of uit te breiden. Het systeem van In-Lite is gebaseerd op 12V laagspanning. In tegenstelling tot 230V systemen is In-Lite veilig en eenvoudig te installeren, zonder dat er een elektricien aan te pas hoeft te komen. 

Het enige wat nodig is, is een stopcontact en een plek waar de transformator geplaatst kan worden, de zogenaamde Hub. Met de Hub 150 kunnen tot 3 groepen verlichting aangebracht worden die vanuit een app op uw smartphone aangestuurd en ingesteld kunnen worden.

 De Hub 150 met app.

Met de verlichtingen van In-Lite creeërt u niet alleen sfeer in uw tuin, maar ook veiligheid. Denkt u aan oriëntatieverlichting zodat u veilig over het tuinpad naar uw schuur kunt lopen. Met een bewegingssensor kunt u direct zien dat er iemand bij huis is.

 

  aan het begin van de avond....    En bij donker.....

 

 Zo veel sfeer......                        

    Aan de Fabrieksstraat 49 in Doetinchem is naast bestratingsmaterialen ook leverancier van In-Lite verlichting aan                                                                  'Tuin en Groenservice Henri Jansen'. U kunt vrijblijvend in hun showroom kijken of klik op het logo voor meer info.

                                         Of kijk bij In-Lite buitenverlichting wat buitenverlichting met uw tuin kan doen.