Landelijke tuin
Vijver en veranda
Vijver landschapstuin
Bloeiend border
Bloeiende Pergola

Een ontwerp laten maken

 Wellicht heeft u al een idee hoe uw tuin eruit moet komen te zien. Ook dan is het zinvol om goed hiernaar te laten kijken. Het idee moet niet alleen mooi zijn maar ook praktisch uitvoerbaar en goed te onderhouden. Rekening houden met zichtlijnen, afmetingen, grondsoort, zon of schaduw, hergebruik van materialen, budgetten. Soms is het goed om "Out of the Box" te denken of "haaks" op gebruikelijke gedachte patronen te staan.

Door gedegen vakkennis en jarenlange ervaring kan ik u verrassende ideeën voorleggen. De basis van een mooie tuin is immers een goed ontwerp!

 

Met het unieke tekenprogramma Tekenjetuin van GarDsign laat ik u zien welke mogelijkheden er zijn en geef ik u middels 3D een complete tuin beleving.

Kosten voor een ontwerp. 

Het ontwerpen en het doornemen van een ontwerp vergt tijd en aandacht. Het moet immers een doordacht plan zijn waarin alles onder de loep genomen moet worden. Afhankelijk van de grootte, de wensen en situatie neemt dit meer of minder tijd in beslag.

 

 

Hier een ontwerp na uitvoering. Het gazon is ingezaaid en moet nog opkomen, maar het geheel is werkelijk prachtig geworden.